Grillad entrecôte & grönsaker
![Grillad entrecôte & grönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34183/cf_259/grillad_entrecôte___gronsaker.jpg)
Entrecôte passar strålande till festliga tillfällen. Varför inte servera den grillade entrecôten och grönsakerna på nästa bjudning eller som nyårsmiddag? Saftigt, lyxigt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005
![Grillad entrecôte & grönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_34183/cf_259/grillad_entrecôte___gronsaker.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skivor entrecôte (à ca 150- 200 g)
1 kg delikatesspotatis
4 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
10 timjankvistar
2 morötter
1 zucchini
4 knipplökar
1 fänkål
1 knippe grön sparris
salt
1/2 - 3/4 msk svartpepparkorn
1/2 - 3/4 msk rosépepparkorn
1/2 dl hoisinsås
För alla
Grillad entrecôte och grönsaker: Fri från mjölk och ägg.
Gluten kan förekomma i hoisinsås, men i så fall kan den uteslutas och ersättas med t ex japansk soja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer