Grillad entrecôte med steklök, bondbönor och svartpeppar- & rödvinssmör
Du får en lyxig sommarkänsla när du sätter tänderna i den här saftiga grillade entrecôten. Tallriken förgylls med ett mumsigt svartpeppar- och rödvinssmör och färgglada bondbönor och steklök.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006
Ingredienser
4 portioner
4 skivor entrecôte (ca 800 g)
1 tsk salt
2 krm peppar
1 schalottenlök
1 tsk smör
2 krm grovmalen svartpeppar
1/2 dl rött vin
100 g rumstempererat smör
200 g bondbönor
ca 300 g blandad sallad (t ex ruccola, isbergs, roman och ekblad)
färdig vinägrett på flaska
1 dl valnötter
16 små steklökar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2940 KJ / 700 kCal
Fett54 g
Kommentarer