Grillad fläskkarré
![Grillad fläskkarré](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_138043/cf_259/grillad_flaskkarré.jpg)
Grillad fläskkarré är en prisvärd och god bit att lägga på grillen. Smaksätt köttet på ett valfritt sätt och grilla på direkt värme några minuter på varje sida. Den går snabbt att tillaga och är därför perfekt när man är hungrig efter en lång dag på stranden.
![Grillad fläskkarré](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_138043/cf_259/grillad_flaskkarré.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skivor fläskkarré
salt och svartpeppar eller rub
valfri glaze
För alla
Kontrollera ingredienserna på rub:en/glazen/marinaden.
I övrigt fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Byt ut glazen mot BBQ-sås som smaksättning.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi909 KJ / 217 kCal
Fett14 g
Salt1.6 g
Kolhydrater0.2 g
Protein22 g
Kommentar
85 grader är väl minst 10 grader för mycket..?
Johan
2024-04-30Hej Johan! Vi rekommenderar 85 grader på karrén. Då hinner de hårda fettet smälta och köttet blir mört. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-05-03