Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd
![Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63304/cf_259/grillad_hogrev_med_pebre_och_grillad_sparris_i_tortillabrod.jpg)
US Beef Chuck Roll är något så ovanligt som en högrev som är så mör att du kan lägga den direkt på grillen. Grilla högreven i skivor, lägg i tortillabröd och ringla på den chilenska salsan pebre med chili och koriander. Toppa med grillad sparris och ät direkt i handen.
![Grillad högrev med pebre och grillad sparris i tortillabröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63304/cf_259/grillad_hogrev_med_pebre_och_grillad_sparris_i_tortillabrod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g US Beef högrev (Chuck Roll)
4 stora tortillabröd
Pebre
1 röd chili
5 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
1 kruka persilja
1 dl olivolja
3 msk pressad citronsaft
salt och svartpeppar
Grillad sparris
16 gröna sparrisar
1 msk olivolja
salt och svartpeppar
1 litet isbergssalladshuvud
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut tortillabrödet mot glutenfritt tunnbröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3469 KJ / 832 kCal
Fett55.3 g
Kolhydrater43.3 g
Protein37.5 g
Kommentar
Pebre innehåller även finhackad tomat.
Claudio
2024-07-09