Grillad kycklingtortilla med gurk- och pepparrotsyoghurt
![Grillad kycklingtortilla med gurk- och pepparrotsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_159103/cf_259/grillad_kycklingtortilla_med_gurk-_och_pepparrotsyoghurt.jpg)
Grillade tortillas med grillade kycklingfiléer och sallad på grillad gurka - mer grillat blir det inte! Kycklingen penslas med honung och senap och får en fin, sötstark smak. Garnera med ärtskott och servera med sallad och tomat.
![Grillad kycklingtortilla med gurk- och pepparrotsyoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_159103/cf_259/grillad_kycklingtortilla_med_gurk-_och_pepparrotsyoghurt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Gurksallad
2 gurkor
salt
1 rödlök
3 msk riven färsk pepparrot
3 dl turkisk yoghurt (10%)
1 tsk dijonsenap
Tortilla
1 bifftomat
1 kruka krispsallad
ca 600 g kycklinginnerfilé
salt och peppar
1 msk honung
1 msk senap
12 små mjuka tortillabröd
100 g ärtskott
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri tortilla.
Gör laktosfri: välj laktosfri turkisk yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Kommentarer