Grillad majs med vispat limesmör
![Grillad majs med vispat limesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63449/cf_259/grillad_majs_med_vispat_limesmor.jpg)
Förkokt majs finns på burk, i frysdisken eller bland grönsakerna! Här låter vi ett vispat smör med smak av med lime, chili och koriander smälta över den nygrillade majsen.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
![Grillad majs med vispat limesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63449/cf_259/grillad_majs_med_vispat_limesmor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
100 g rumsvarmt smör
finrivet skal av 1 lime
2 tsk färskpressad limejuice
2 msk finhackad koriander
1 krm salt
4 förkokta majskolvar
olja
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.
Gör så här
Tips
Smöret med asiatiska smaker är även toppen till fisk.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Supergott limesmör, passar perfekt till grillad fisk också!
Anna
2013-07-12