Grillad makrill med spenat och potatissallad i senapsvinägrett

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad makrill med spenat och potatissallad i senapsvinägrett

Bjud dina vänner på en somrig och läcker rätt. En spännande potatissallad sveps in i en smarrig senapsvinägrett och ackompanjeras av bladspenat och grillad makrill.

Grillad makrill med spenat och potatissallad i senapsvinägrett

Ingredienser

4 portioner
800 g  potatis
1   rödlök
70 g  färsk spenat
2 msk  kapris
1/2 dl  skuren gräslök
4   makrillfiléer (färsk eller djupfryst)
olja till pensling

Dressing

2 msk  vinäger
1 msk  fransk senap
1/2 dl  olja
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad blomkål
Betyg 2 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffranspotatis
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtdressing
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dijondressing med sötma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkålssallad
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrill- och risplättar med böngroddssallad
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga