Grillad sparris med gochujangmajonnäs
Här möts sparrisen lena smak och chilimajonnäsens hetta i en lättlagad och vacker vårrätt. Sparrisen grillas snabbt och toppa därefter med gochujangmajonnäsen, krispiga sjögräschips och koriander.
Ingredienser
4 portioner
1 1/2 dl majonnäs
1 msk gochujang (chilipasta)
500 g grön sparris
2 msk olja
salt
svartpeppar
1 dl rostade sjögräschips eller rostade sojabönor
1 kruka koriander
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och chilipastan.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Toppa med finskuren salladslök.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1731 KJ / 414 kCal
Fett36 g
Salt1.7 g
Kolhydrater9 g
Protein11 g
Kommentarer