Grillad spetskål med kaprisdressing
Grillad spetskål är perfekt som en del i en grillad vegomåltid eller som tillbehör till grillat kött eller kyckling. Spetskålen grillas mjuk i grillen och under tiden gör du en god och smakrik kaprisdressing som kryddas med basilika och dijonsenap. Ringla kaprisdressingen över den grillade spetskålen och kålen är klar att serveras.
Ingredienser
4 portioner
1 spetskål (à ca 800 g)
1 msk olja
salt
peppar
2 msk kapris
1 msk kaprisspad
1 msk vatten
20 g färsk basilika
1 tsk dijonsenap
1 dl olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Hade inte så mycket basilika, men kaprissmaken kom fram bra istället!
Madelene
2021-08-22Passade inte mig. Väljer hellre lite brynt smör o hasselnötter att ösa över.
Christina
2021-04-24Kan rekommendera den här rätten mycket gott
Ylva
2020-07-18