Grillad surdegsmacka med pulled pork, tripple cheese och holy trinity samt avokadodip
![Grillad surdegsmacka med pulled pork, tripple cheese och holy trinity samt avokadodip](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166890/cf_259/grillad_surdegsmacka_med_pulled_pork__tripple_cheese_och_holy_trinity_samt_avokadodip.jpg)
Kommer man från Louisiana är ”the holy trinity” inget annat än tre heliga ingredienser i cajunmaten. Med lök, selleri och paprika bygger man grunden till riktig sydstatshetta i köket, och i denna heta macka får grönsakerna sällskap av pulled pork, tre sorters ost och en krämig avokadodipp.
![Grillad surdegsmacka med pulled pork, tripple cheese och holy trinity samt avokadodip](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166890/cf_259/grillad_surdegsmacka_med_pulled_pork__tripple_cheese_och_holy_trinity_samt_avokadodip.jpg)
Ingredienser
8 dubbla mackor
1 gul paprika
1 gul lök
2 stjälkar stjälkselleri
2 msk olja
salt
peppar
Avokadodipp
4 avokador
1 dl crème fraiche
ca 1 tsk srirachasås eller sambal oelek
550 g slow cooked pulled pork
8 msk smör
16 skivor surdegsbröd
8 skivor pepper jack ost
8 skivor monterey jack ost
8 skivor red hot chili pepper ost
För alla
Läs noga innehållet på pulled pork och på ostarna. Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer