Grillade stenfrukter med honung och pistagenötter
Förtjusande efterrätt med grillade plommon, nektariner, sharonfrukt, aprikoser och persika. Lägg upp dina grillade frukter, ringla söt akaciahonung över och toppa med rostade pistagenötter. Servera tillsammans med vaniljkvarg.
Ingredienser
4 portioner
4 plommon
1 nektarin
1 sharonfrukt
2 aprikoser
1 persika
2 msk flytande honung (akacia)
1 dl pistagenötter
Till servering
ev vaniljkvarg
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg till servering.
Gör mjölkproteinfri: byt vaniljkvarg mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat per portion och utan vaniljkvarg.
Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg till servering.
Gör mjölkproteinfri: byt vaniljkvarg mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat per portion och utan vaniljkvarg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi854 KJ / 204 kCal
Fett8 g
Salt0.01 g
Kolhydrater28 g
Protein4 g
Kommentarer