Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat
0
Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

Att en rostad smörgås kan smaka så gott! Servera surdegsbröd med krämig ricotta, grillade aprikoser, honung och dina favoritnötter och vips har du den bästa sommarmackan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4   aprikoser
2 msk  honung
4   skivor surdegsbröd
1 dl  ricottaost
1 msk  hackad färsk rosmarin
2 msk  hackade valnötter
1 msk  honung

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ricotta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
21 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1062 KJ / 254 kCal
Fett6 g
Salt0.8 g
Kolhydrater42 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Surdegstoast med örtricotta och stekta tomater
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
French toast med ricotta och bär
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vispad ricotta med tranbär och rosmarin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Filorullar med lammfärs
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad ricotta med svartkålschips
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med ricotta
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga