Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin
![Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200909/cf_259/grillat_surdegsbrod_med_ricotta__aprikoser_och_rosmarin.jpg)
Att en rostad smörgås kan smaka så gott! Servera surdegsbröd med krämig ricotta, grillade aprikoser, honung och dina favoritnötter och vips har du den bästa sommarmackan.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019
![Grillat surdegsbröd med ricotta, aprikoser och rosmarin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_200909/cf_259/grillat_surdegsbrod_med_ricotta__aprikoser_och_rosmarin.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 aprikoser
2 msk honung
4 skivor surdegsbröd
1 dl ricottaost
1 msk hackad färsk rosmarin
2 msk hackade valnötter
1 msk honung
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri ricotta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1062 KJ / 254 kCal
Fett6 g
Salt0.8 g
Kolhydrater42 g
Protein7 g
Kommentarer