Grilled cheese med svensk prästost
![Grilled cheese med svensk prästost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119774/cf_259/grilled_cheese_med_svensk_prastost.jpg)
Prästost och färskost blir krämigt och gott som pålägg – och ännu bättre när prästosten får smälta på grillen mellan två skivor surdegsbröd. Servera som huvudrätt eller dela i mindre bitar och ät som förrätt eller tillbehör.
![Grilled cheese med svensk prästost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119774/cf_259/grilled_cheese_med_svensk_prastost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 dl riven prästost
200 g naturell cream cheese
2 tsk italiensk salladskrydda
8 skivor surdegsbröd
1 bifftomat
1/2 påse rucola (à 65 g)
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1476 KJ / 353 kCal
Fett18 g
Salt1.48 g
Kolhydrater36 g
Protein10 g
Kommentar
Går ofta in och kollar ICAS recept så jag trycker de är okej.
Gull-britt
2015-07-06