Grillribs med asiatisk rödkålssallad
Grillribs med rödkålssallad är en god grillrätt. Den fräscha salladen är ett gott alternativ till coleslaw som passar perfekt till de grillade revbensspjällen. Smaksätt rödkålen med soja, honung, sesam, chili, lime och koriander. Krispigt och smakrikt! Förkoka revbenen för snabbare grilltid.
Ingredienser
4 portioner
ca 800 g grill spareribs (grillribs)
2 msk finriven färsk ingefära
2 msk flytande honung
2 msk soja
Asiatisk rödkålssallad
1/2 msk sesamfrön
400 g rödkål
4 msk japansk soja
1 msk flytande honung
1 lime
1 röd spansk peppar
3 salladslökar
1 kruka färsk koriander
Till servering
ris
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2933 KJ / 700 kCal
Fett28.1 g
Kolhydrater65.9 g
Protein44 g
Kommentarer