Grillspett med fläsk och chorizo med olivrisotto och olivolja
![Grillspett med fläsk och chorizo med olivrisotto och olivolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16944/cf_259/grillspett_med_flask_och_chorizo_med_olivrisotto_och_olivolja.jpg)
Trä upp bitar av karrékotlett och chorizokorv på grillspett som du steker i olja. Koka sedan ris och lök i buljong och blanda med smör, parmesanost och oliver till en krämig risotto. Servera grillspett och olivrisotto tillsammans med olivolja.
![Grillspett med fläsk och chorizo med olivrisotto och olivolja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16944/cf_259/grillspett_med_flask_och_chorizo_med_olivrisotto_och_olivolja.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g karrékotlett
400 g chorizokorv
1 dl jungfruolivolja
salt och peppar
2 hönsbuljongtärningar
1/2 gul lök
3 dl carnaroli eller avorioris
100 g smör
150 g urkärnade svarta oliver skurna i mindre bitar
50 g riven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer