Gröna gnocchi

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Gröna gnocchi

Goda gratinerade gröna gnocchi av spenat, muskotnöt, ägg och mjöl. Gnocchin formas till små bollar och ugnsgratineras med smakrik parmesanost. Servera den gröna gnocchin med en god och krämig tomatsås.

Gröna gnocchi

Ingredienser

4 portioner
400 g  spenat eller nässlor på våren
1 3/4 dl  kvarg gourmet
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
2 krm  riven muskotnöt
1   ägg
1   äggula
2 dl  vetemjöl
3 msk  riven parmesan eller annan lagrad hårdost

Tomatsås

1   liten purjolök
100 g  champinjoner
1 tsk  smör
1   burk krossade tomater (à 400 g)
1 msk  tomatpuré
1/2 dl  vispgrädde
1/2 tsk  oregano
salt och peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Skaldjurs- och potatisgalette
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga