Grönkålsdopp med korv
![Grönkålsdopp med korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64175/cf_259/gronkalsdopp_med_korv.jpg)
Snabblagat och mättande recept på grönkålsdopp med korv. Du gör grytan av julkorv, kryddiga korvar som chorizo, grönkål och brysselkål. Servera den matiga grytan med stark senap.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008
![Grönkålsdopp med korv](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64175/cf_259/gronkalsdopp_med_korv.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 kokt julkorv (à 400 g)
2 - 3 kryddstarka korvar (t ex chorizo)
ca 125 g stjälkar från grönkål
200 g färsk brysselkål
1 1/2 l köttbuljong (använd gärna spadet från skinkkoket)
2 lagerblad
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om man väljer korv och buljong som passar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer