Grönsaks- och getostdolmar

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Grönsaks- och getostdolmar

Dessa grönsaks- och getostdolmar äter du med en smarrig vinägrett av machésallad, vitvinsvinäger, olja och örter. Blanda fyllningen och rulla ihop i spetskålsblad till mumsiga dolmar som får ugnsgratineras. Duka fram med vinägretten och sallad.

Grönsaks- och getostdolmar

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1/4   purjolök
1   morot
1/4   rotselleri
2 msk  smör eller margarin
1 dl  kokta korngryn
150 g  getost
1/2 tsk  salt
1/2 krm  svartpeppar
4   stora blad spetskål

Vinägrett

2 msk  rapsolja
1 msk  vitvinsvinäger
1   knippe färska blandade örter
1/2 tsk  salt
1/2 krm  vitpeppar

Till servering

machésallad eller annan sallat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vinägrett
Betyg 4.3 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och chiliolja
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dijonsenapsvinägrett
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig löksallad med feta och mynta
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris med rökt kalkonbröst och limevinägrett
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga