Grönsaksragu med lax och potatis

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Grönsaksragu med lax och potatis

Grönsaksragu med lax och potatis blir en utmärkt vardagsmiddag som är både mustig och nyttig. Grovmixa ratatouille-grönsaker med vitlök, passerade tomater, vin och fiskbuljong. Servera med skivad potatis och gyllenbrynd laxkotlett.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2001

Grönsaksragu med lax och potatis

Ingredienser

4 portioner
4   laxkotletter (à 160 g)
salt och peppar
1 msk  olivolja att steka i

Grönsaksragu

8   potatisar (8 st motsvarar ca 600 g)
2   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja att steka i
1   påse frysta ratatouille-grönsaker (à 400 g)
2 dl  passerade tomater
2 dl  fiskbuljong (tärning + vatten)
1 dl  matlagningsvin
1 tsk  socker
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

I stället fr ratatouillegrönsaker använde jag rotfrukter, jag hade ingen fiskbuljong hemma utan tog grönsaksbuljong i stället, något vin hade jag inte heller i min anrättning. Med andra ord fick jag kanske ett nytt recept?

Lena

2004-03-08

Testa liknande recept

Mustig korvgryta
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgryta med saffran och dillaioli
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fetaburgare med grönsaksröra
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk- och räkgryta med saffran
Betyg 4.3 av 5.
49 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgryta med tomat
Betyg 3.9 av 5.
125 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Trädgårdhs fiskgryta med musslor
Betyg 3.4 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga