Gryta espagnol

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Gryta espagnol

Denna spanska gryta med havets läckerheter fungerar lika bra på fest som till vardags. I grytan finner du fiskfilé, räkor och musslor i en härlig blandning, som smaksatts med curry och dill och till allt detta serverar du kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Gryta espagnol

Ingredienser

2 portioner
250 g  färsk eller fryst torskfilé, sej eller hoki
ca 200 g  färska eller frysta räkor
1 msk  curry
2 msk  olivolja
1   burk musslor med spad (à 225 g)
2 msk  hackad dill
3 msk  smör
salt och peppar
ris, potatis eller tagliatelle till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fried rice med räkor, musslor och blomkål
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous från Västkusten
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med krämig mussel- och squashröra
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skummig räksoppa med skaldjursspett
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ägghalvor med Smögenröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga