Gryta espagnol
![Gryta espagnol](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna spanska gryta med havets läckerheter fungerar lika bra på fest som till vardags. I grytan finner du fiskfilé, räkor och musslor i en härlig blandning, som smaksatts med curry och dill och till allt detta serverar du kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997
![Gryta espagnol](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
2 portioner
250 g färsk eller fryst torskfilé, sej eller hoki
ca 200 g färska eller frysta räkor
1 msk curry
2 msk olivolja
1 burk musslor med spad (à 225 g)
2 msk hackad dill
3 msk smör
salt och peppar
ris, potatis eller tagliatelle till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer