Gryta med grön curry, tofu och nudlar
![Gryta med grön curry, tofu och nudlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231835/cf_259/gryta_med_gron_curry__tofu_och_nudlar.jpg)
Den färdiga grytbasen med smak av grön curry gör att du snabbt och enkelt lagar en härlig måltid med fina smaker. I grytan finns också aubergine och tofu och den smakar allra bäst när den serveras med äggnudlar.
![Gryta med grön curry, tofu och nudlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_231835/cf_259/gryta_med_gron_curry__tofu_och_nudlar.jpg)
Ingredienser
2 portioner
1 gul lök
2 msk olja
100 g fast tofu
1 liten aubergine (à ca 250 g)
1 förp grön curry grytbas med babmuskott (à 400 ml)
1 förp färska äggnudlar (à 250 g)
Till servering
thaibasilika
För alla
Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glas- eller risnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot glas- eller risnudlar.
Gör så här
Tips
Byt ut tofu och aubergine till kycklingfilé.
Har du lagat receptet?
Kommentarer