Gubbröra med matjessill

Varsågod - den perfekta gubbröran! En perfekt avvägd och matig gubbröra med kaviar som det aldrig blir några rester av. Skala och tärna ägg, potatis och matjessill. Hacka dill och gräslök. Blanda i övriga ingredienser och servera på knäckebröd.

Ingredienser
4 portioner
2 ägg
1 burk matjessill (à 215 g)
1 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk kaviar
4 medelstora kalla kokta potatisar
2 msk finskuren gräslök
2 msk finskuren dill
salt
svartpeppar
Till servering
gärna knäckebröd
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat inkl knäckebröd.
Energi1615 KJ / 386 kCal
Fett27 g
Salt5 g
Kolhydrater24 g
Protein12 g
Kommentarer
Jättegod gubbröra. Tillsatte dock mer Örter än enligt receptet.
Åsa
2025-04-17Helt ok
Kristina
2025-04-13Gjorde denna igår på julafton. Vansinnigt god. Följde receptet men adderade spad för att berika smaken. Rasande gott och uppskattades även av gäster som annars inte gillar matjessill. Mums!! Kommer göras många fler gånger i vårt hem.
Jessica maria
2024-12-25