Gul och grön zucchinisallad
![Gul och grön zucchinisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Gul och grön zucchinisallad med bönor och ruccola är ett lysande tillbehör till laxkotletter. Häll kaprisdressingen över salladen strax innan servering och servera med lite bröd.
![Gul och grön zucchinisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul zucchini
1 grön zucchini
200 g gröna bönor
vatten
salt
2 krukor rucolasallad
Dressing
2 msk rödvinsvinäger
3 msk solrosolja (majs- eller olivolja)
1 msk vatten
1 msk kapris
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1980 KJ / 470 kCal
Fett30 g
Kommentar
Jättegod och krispig sallad. Blev succe på tjejkvällen. Rekommenderas!!
Malin
2002-10-20