"Gumröra" på kavring

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
"Gumröra" på kavring

Ansjovis, ägg, crème fraiche och purjolök utgör grunden i den här livfulla, vackra och mumsiga gumröran som toppas med basilika och persilja och läggs upp på grov kavring.

"Gumröra" på kavring

Ingredienser

8 portioner
2 purjolökar
2 msk smör eller margarin
2 burkar ansjovisfiléer (à 125 g)
4 hårdkokta ägg
2 dl crème fraiche
2 msk hackad färsk basilika
2 msk hackad persilja
2 krm peppar
8 skivor kavring

Garnering

basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakade potatishalvor med ansjovis
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kusin Janssons ansjovisgratäng
Betyg 3.1 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjoviswraps
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad