Gurka och fänkål i dijon

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Gurka och fänkål i dijon

Piffa till din fiskrätt med syrliga och stingiga smaker som du hittar i det här goda tillbehöret. Gurkstavar och fänkål sveps in en dressing med äppelcidervinäger, dill, olja och dijonsenap. Utsökt!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Gurka och fänkål i dijon

Ingredienser

1 portion
10 cm gurka
1/4 fänkål
2 tsk dijonsenap
1 krm salt
1/2 dl finhackad dill
3/4 msk äppelcidervinäger
1 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syrlig äppelsallad
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtig coleslaw
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkål och dill rub
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med pepparrot och stomp
Betyg 3.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räksallad med citronmarinerad fänkål
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga