Gurkfrittata

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gurkfrittata

Lyxig och fräsch variant på en klassisk omelett. Denna gurkfrittata är en omelett på ägg, gurka, svartpeppar och vitlök. Servera gurkfrittatan med en klick crème fraiche och rom.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999

Gurkfrittata

Ingredienser

4 portioner
1 gurka (1 st motsvarar ca 500 g)
3 ägg
1/2 tsk salt
1/2 tsk peppar
1 vitlöksklyfta
smör

Till servering

4 msk gräddfil eller lättcrème fraiche
1 burk regnbågslaxrom eller stenbitsrom (à ca 50 g)
oliver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gravlaxfralla med senapsdressing
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatiska lammfärsrullar
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grönsaker med dipp
Betyg 3.7 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Stekta spättafiléer med gurksallad
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggmacka på grovt bröd
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad