Hällefilé med champinjoner och pepparrot
![Hällefilé med champinjoner och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13933/cf_259/hallefilé_med_champinjoner_och_pepparrot.jpg)
Snabblagad rätt med utomordentligt välsmakande ingredienser. Hällefilé kokas ihop med champinjoner och citronjuice och får en konsistens som smälter i munnen. Fisken läggs vackert på tallriken och toppas med gräslök och riven pepparrot.
![Hällefilé med champinjoner och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13933/cf_259/hallefilé_med_champinjoner_och_pepparrot.jpg)
Ingredienser
4 portioner
150 g champinjoner
2 msk olivolja
salt och peppar
1 dl vatten
1/2 dl nypressad citronjuice
600 g hällefilé eller annan plattfisk
1 kruka färsk gräslök
Till servering
1 dl riven färsk pepparrot
1 citron
kokt potatis
grönsallad
Gör så här
I näringsberäkningen ingår de föreslagna tillbehören.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2073 KJ / 496 kCal
Fett0 g
Kommentarer