Halstrad kummel med kumminstuvad vitkål
![Halstrad kummel med kumminstuvad vitkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203185/cf_259/halstrad_kummel_med_kumminstuvad_vitkal.jpg)
Halstrad kummel med kumminstuvad vitkål är en fräsch fiskrätt med potatis som förberedes på under en timme. En rätt som säkert uppskattas av hela familjen och eventuella övriga gäster.
![Halstrad kummel med kumminstuvad vitkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203185/cf_259/halstrad_kummel_med_kumminstuvad_vitkal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kummelfiléer med skinn (à 180 g)
1 msk olja
salt och peppar
Kumminstuvad vitkål
1/2 litet vitkålshuvud
2 msk smör eller margarin
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1/2 tsk salt
3/4 krm peppar
1/2 tsk kummin
8 kokta potatisar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer