Halstrad lax med körvelvinägrett
Halstrad lax med körvelvinägrett är ett delikat recept med saftiga laxfiléer som halstras och serveras med smakrik, supergod körvelvinägrett på zucchini, majs, tomater, vitlök, körvel och olivolja. Garnera med resten av körveln och servera den ljuvliga fisken med nykokt färskpotatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
Vinägrett
1 röd spansk peppar
1 msk pressad citronsaft
2 msk olivolja
salt och peppar
1/2 kruka körvel
1/2 zucchini
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 tomater
340 g majskorn
ca 600 g laxfilé
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2614 KJ / 626 kCal
Fett28.6 g
Kolhydrater53.8 g
Protein34.2 g
Kommentarer