Halstrad tonfisk med ajvarpotatis
Välkommen till din egna medelhavsrestaurang! En ljuvligt halstrad tonfisk med potatis som blandats i ajvar står på menyn. De söta majskornen, och de krispiga salladsbladen kompletterar rätten med såväl smak som konsistens. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018
Ingredienser
2 portioner
2 port tonfisk
450 g potatis
1/2 romansallad
1 förp majskorn (à 150 g)
1 dl ajvar relish
1/2 tsk paprikapulver
salt
peppar
1 tsk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1933 KJ / 463 kCal
Fett7 g
Salt2.32 g
Kolhydrater51 g
Protein45 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Snabbt och enkelt att laga.
Kari
2018-08-30