Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja
![Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83545/cf_259/halstrad_tonfisk_med_bonor__citron_och_persilja.jpg)
Halstra den vita tonfisken snabbt och servera med en passande matig peruansk bönsallad med smak av citron, färska grönsaker och goda kryddor. Dekorera gärna med lite persilja på toppen.
![Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83545/cf_259/halstrad_tonfisk_med_bonor__citron_och_persilja.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 burkar kokta bönor (à 400 g)
3 tomater
1 gul paprika
2 msk pressad citronsaft
4 msk olivolja
2 msk hackad persilja
salt och svartpeppar
2 förp vit, tinad tonfisk (à 280 g)
1 msk olivolja
För alla
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2065 KJ / 494 kCal
Fett24.1 g
Kolhydrater20.1 g
Protein44.1 g
Kommentarer