Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado
![Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33896/cf_259/halstrade_marinerade_pilgrimsmusslor_med_grape_och_avokado.jpg)
Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado är en utsökt och mycket vacker förrätt med syrliga smaker av lime och grapefrukt som mildras av den lena avokadon. Servera gärna i vinglas.
![Halstrade marinerade pilgrimsmusslor med grape och avokado](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_33896/cf_259/halstrade_marinerade_pilgrimsmusslor_med_grape_och_avokado.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g pilgrimsmusslor
1 blodgrape
1 lime
2 msk olivolja
1/2 msk strösocker
1/2 spansk peppar
2 avokado
65 g röd mangold
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi989 KJ / 236 kCal
Kommentarer