Halstrade varma mackor

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Halstrade varma mackor

Toppengoda halstrade varma mackor som du tar med dig på skidturen och värmer över den heta elden. Det färska brödet penslas med senap och tomatpuré och fylls med lök, skinka och ost innan de packas ner i ryggsäcken och väntar på att få grillas.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Halstrade varma mackor

Ingredienser

4 portioner
8 skivor formfranska
3 msk fransk senap
1 rödlök
5 msk tomatpuré
4 stora skivor rökt eller kokt skinka (dubbelt så många om de är små)
4 tjocka ostskivor eller skivad mozzarella

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Baguette med brie
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med skinka och ost
Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad melon med burrata och lufttorkad skinka
Betyg 3.5 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad macka med pesto
Betyg 3.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig rödbetssoppa med varma smörgåsar
Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad