Hamburgare med cole slaw

Betyg 2.6 av 5.
137 personer har röstat
1
Hamburgare med cole slaw

Hamburgare är alltid vinnare, serverade med cole slaw blir de ännu bättre ändå. Du gör din egen krämiga cole slaw på vitkål, paprikor och mini fraiche samt kryddor och lägger den på din stekta hamburgare som ett gott tillbehör.

Hamburgare med cole slaw

Ingredienser

4 portioner
400 g  vitkål
2   röda paprikor
1 dl  minifraiche (5% fett)
8   djupfrysta hamburgare (à 90 g)
8   hamburgerbröd
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
1 tsk  chilipulver

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein, ägg och gluten. Kontrollera innehållet i den färdiga hamburgaren.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Byt ut mini fraichen mot 1/2 dl äkta majonnäs (för 4 port) utrörd i vatten.
Gör ägg- och glutenfri: Anpassa brödet och använd ett du tål.

Gör så här

Tips

Strimla vitkålen på matberedarens rivskiva eller med osthyvel så blir den riktigt finstrimlad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
137 personer har röstat

Kommentar

Vad gör detta receptet bland laxen???

Lotta

2004-10-28

Näringsvärde per portion

Energi3080 KJ / 735 kCal
Fett24 g

Testa liknande recept

Högrevsburgare med sötpotatispommes
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med dressing och morotsstavar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med majskolv
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burgare med krämig slaw
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med ananas
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga