Hamburgare med cole slaw
![Hamburgare med cole slaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14545/cf_259/hamburgare_med_cole_slaw.jpg)
Hamburgare är alltid vinnare, serverade med cole slaw blir de ännu bättre ändå. Du gör din egen krämiga cole slaw på vitkål, paprikor och mini fraiche samt kryddor och lägger den på din stekta hamburgare som ett gott tillbehör.
![Hamburgare med cole slaw](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14545/cf_259/hamburgare_med_cole_slaw.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g vitkål
2 röda paprikor
1 dl minifraiche (5% fett)
8 djupfrysta hamburgare (à 90 g)
8 hamburgerbröd
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk chilipulver
För alla
Innehåller laktos, mjölkprotein, ägg och gluten. Kontrollera innehållet i den färdiga hamburgaren.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Byt ut mini fraichen mot 1/2 dl äkta majonnäs (för 4 port) utrörd i vatten.
Gör ägg- och glutenfri: Anpassa brödet och använd ett du tål.
Gör så här
Tips
Strimla vitkålen på matberedarens rivskiva eller med osthyvel så blir den riktigt finstrimlad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3080 KJ / 735 kCal
Fett24 g
Kommentar
Vad gör detta receptet bland laxen???
Lotta
2004-10-28