Hamburgare med slaw på selleri och ädelost
![Hamburgare med slaw på selleri och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119775/cf_259/hamburgare_med_slaw_pa_selleri_och_adelost.jpg)
Klassiska burgare med en härligt krämig slaw, gjord på selleri och svensk ädelost. Gott bröd, röd mangold, skivad tomat och grillad bacon fulländar grillkvällen!
![Hamburgare med slaw på selleri och ädelost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119775/cf_259/hamburgare_med_slaw_pa_selleri_och_adelost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 stjälkar stjälkselleri
1/2 rödlök
1/2 kruka persilja
140 g ädelost
2 dl gräddfil
salt och svartpeppar
140 g grillbacon
4 hamburgare (färska, frysta eller hemmagjorda)
Till servering
hamburgerbröd
röd mangold
skivade tomater
För alla
Kontrollera noga innehållet i hamburgarna och hamburgerbrödet.
Fri från ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3033 KJ / 725 kCal
Fett47 g
Salt3.234 g
Kolhydrater33 g
Protein42 g
Kommentarer