Haricots verts med nötdressing
![Haricots verts med nötdressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17242/cf_259/haricots_verts_med_notdressing.jpg)
Ett färgsprakande tillbehör som livar upp ditt matbord. Du kokar haricots vertsen medan du förbereder den briljanta dressingen gjord på äppelcidervinäger, schalottenlök och knapriga hasselnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
![Haricots verts med nötdressing](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17242/cf_259/haricots_verts_med_notdressing.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 stor näve haricots verts (bönor)
2 msk finhackad schalottenlök
1 msk hackade valnötter och/eller hasselnötter (gärna rostade)
1/2 msk äppelcidervinäger
1 msk rapsolja
1 1/2 krm salt
1 krm peppar
4 körsbärstomater
Gör så här
Tips
Bönsalladen är också god varm. Passar när det behövs lite tugg, till en ugnspannkaka till exempel.
Har du lagat receptet?
Kommentarer