Havssallad med grillad paprika på toast
![Havssallad med grillad paprika på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_84686/cf_259/havssallad_med_grillad_paprika_pa_toast.jpg)
Pintxos är spanska tilltugg som man kan sätta en tandpetare i. Dessa läckra små munsbitar toppas med en krämig räk- och krabbröra med tabascosting. Mums till fördrinken!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
![Havssallad med grillad paprika på toast](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_84686/cf_259/havssallad_med_grillad_paprika_pa_toast.jpg)
Ingredienser
8 portioner
16 skivor baguette
200 g skalade räkor
1 burk krabba (à 170 g)
1 burk avrunnen strimlad grillad paprika (à 228 g)
1 1/2 dl majonnäs
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
ev några droppar tabasco
Till garnering
klippt smörgåskrasse
För alla
Gör glutenfri: Välj glutenfri baguette.
Gör laktosfri: Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen och kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen och kontrollera brödet.
Gör äggfri: Välj äggfri specialmajonnäs eller använd crème fraiche. Kontrollera brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1157 KJ / 277 kCal
Fett17 g
Salt1.97 g
Kolhydrater18 g
Protein12 g
Kommentarer