Havssallad med grillad paprika på toast

Betyg 3.2 av 5.
164 personer har röstat
0
Havssallad med grillad paprika på toast

Pintxos är spanska tilltugg som man kan sätta en tandpetare i. Dessa läckra små munsbitar toppas med en krämig räk- och krabbröra med tabascosting. Mums till fördrinken!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Havssallad med grillad paprika på toast

Ingredienser

8 portioner
16   skivor baguette
200 g  skalade räkor
1   burk krabba (à 170 g)
1   burk avrunnen strimlad grillad paprika (à 228 g)
1 1/2 dl  majonnäs
2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 tsk  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
ev några droppar tabasco

Till garnering

klippt smörgåskrasse

För alla

Gör glutenfri: Välj glutenfri baguette.
Gör laktosfri: Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen och kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: Läs ingrediensförteckningen på majonnäsen och kontrollera brödet.
Gör äggfri: Välj äggfri specialmajonnäs eller använd crème fraiche. Kontrollera brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
164 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1157 KJ / 277 kCal
Fett17 g
Salt1.97 g
Kolhydrater18 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krabbpaj med spenat och dill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Krabba med äpple och avokado
Betyg 2.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het krabbdipp
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crab linguine med citron
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga