Hel fläskkarré i hoisinsås

Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
3
Hel fläskkarré i hoisinsås

Fläskkarrén blir helt magiskt mör när du marinerar den i hoisinsåsen. Efter en hastig vänding på den heta grillen får köttet den där eldiga smaken som gör att det smälter i munnen. Enkel att förbereda och snabb att tillaga.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Hel fläskkarré i hoisinsås

Ingredienser

10 portioner
ca 2 1/2 kg  hel benfri fläskkarré
3 msk  salt
2 msk  malen ingefära
1 msk  svartpeppar eller pepparmix
1   burk/flaska hoisinsås (à ca 250 ml)

För alla

Läs noga ingredienserna på hoisinsåsen men den kan uteslutas och ersättas med t ex japansk soja. Rätten är i övrigt fri från laktos, mjölkprotein och ägg. 

Gör så här

Tips

Rester?
Fläskkarré och korv som blir över kan tärnas och frysas in och användas till t ex pytt i panna.
Tips! På vår Bufféfilmsida kan man se hur fläskkarrén tillagas.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt och supergott, köttet smälter i munnen och en fantastisk god smak

Helena

2007-09-01

Gott gott! Överlägsen på grillfesten. Kan inte bli enklare.

Gunnar

2007-05-12

Enkelt och jättegott!

Monika

2007-03-15

Näringsvärde per portion

Energi1840 KJ / 440 kCal
Fett28 g

Testa liknande recept

Äppelmarinerad fläskkarré
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karré för hela familjen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marinerad fläskkarré
Betyg 2.5 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel grillad karré
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärskarré med potatisspett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad karré
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga