Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung
![Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16591/cf_259/hemgjord_risgrynsfrukost_med_bar_och_honung.jpg)
Uppskattad risgrynsfrukost som även passar som mellanmål eller dessert. Färdig risgrynsgröt och yoghurt blandas. Hallon och blåbär läggs ovanpå och toppas med krossade digestivekex och honung. Tips till dessert: Byt youghurten mot vispad grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007
![Hemgjord risgrynsfrukost med bär och honung](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16591/cf_259/hemgjord_risgrynsfrukost_med_bar_och_honung.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 dl färdig risgrynsgröt
1/2 dl turkisk yoghurt
1 dl något tinade hallon och blåbär
1/2 smulat digestivekex
2 tsk honung
Gör så här
Tips
Passar som mellanmål.
Har du lagat receptet?
Kommentarer