Heta djävulsägg
![Heta djävulsägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101884/cf_259/heta_djavulsagg.jpg)
Heta djävulsägg som passar bra till exempelvis Halloweenbuffén. Toppa kokta ägghalvor med tonfiskröran som fått smak av dijonsenap och tabasco. Garnera med hackad persilja.
![Heta djävulsägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_101884/cf_259/heta_djavulsagg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
Tonfiskröra
1 burk tonfisk i olja (à 185 g)
1 msk hackad gräslök
2 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
tabasco
salt och peppar
För alla
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi886 KJ / 211 kCal
Fett15.6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater0.4 g
Protein17.8 g
Kommentarer