Heta räkrullar
![Heta räkrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181140/cf_259/heta_rakrullar.jpg)
Lysande snittar som kommer att bli en succé på mingelpartyt. Fräscha räkor blandas med fyllig crème fraiche, majonnäs och het chili. Röran sveps sedan in i färskt tunnbröd och rullas ihop till gudomliga, heta räkrullar.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 1998
![Heta räkrullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_181140/cf_259/heta_rakrullar.jpg)
Ingredienser
10 portioner
500 g räkor med skal
1 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
2 msk chilisås
1/2 msk chilipulver
2 msk finhackad rödlök
4 ark tunnbröd
färsk körvel till garnering
För alla
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vad anses en portion vara? Jag ska göra 200st av dessa, hur får jag fram mängden?
Stefan
2024-06-23Helt klart ett godkänt recept, men det finns godare förrätter. Eftersom vi hade läst kommentarerna förväntade vi oss en smaksensation och blev därför besvikna.
Martin
2007-09-16Helt enkelt en succé på infyttningsfesten. Carina och Carita åt nästan en hel bricka i var!
Leila
2005-03-30