Hoki med ruccolapesto

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Hoki med ruccolapesto

Den fina vita fisken serveras med en variant på den italienska peston. I denna är det ruccola, olivolja och solroskärnor som mixas och resultatet blir en klargrön sås med kraftig, nästan lite pepprig, smak. Såsen passar även utmärkt till grillat!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2012

Hoki med ruccolapesto

Ingredienser

4 portioner
600 g  hoki
900 g  fast potatis
1   vitlöksklyfta
1   citron
65 g  rucola
1 msk  olivolja
1/2 dl  vatten
1 dl  solroskärnor
salt och peppar
1 msk  smör eller margarin

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1859 KJ / 445 kCal
Fett14.9 g
Kolhydrater40.6 g
Protein33.4 g

Testa liknande recept

Hoki thai
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssallad med fänkål och ruccola
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel fisk i ugn
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga