Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré med varm potatissallad
![Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré med varm potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_177466/cf_259/honung-_och_ingefarsmarinerad_flaskkarré_med_varm_potatissallad.jpg)
Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré med varm potatissallad är gott både grillat och halstrat. Marinera karrén i olja, honung, ingefära och citron och grilla. Servera potatissalladen med haricots verts, rödlök, olja, vinäger och körvel till.
![Honung- och ingefärsmarinerad fläskkarré med varm potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_177466/cf_259/honung-_och_ingefarsmarinerad_flaskkarré_med_varm_potatissallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 skivor fläskkarré (à 150 g)
Marinad
2 msk olja
1/2 msk honung
1/2 tsk mald ingefära eller riven, färsk (1/2 tsk mald ingefära motsvarar 1/2 msk riven, färsk)
1/2 msk pressad citron
salt och peppar
Potatissalladen
575 g potatis
100 g haricots verts (bönor)
1 liten rödlök (i klyftor)
1/2 dl solrosolja
1/2 msk vitvinsvinäger
1 tsk färsk körvel
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer