Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist

Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
0
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist

Ge färdigstekta revbensspjäll det lilla extra innan servering genom att pensla dem med en läcker och söt blandning av apelsinjuice, honung och olja. Fräscht och lättlagat!

Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist

Ingredienser

1 sats
färdigstekta revbensspjäll
juice av apelsin
flytande honung
olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med honung och chili
Betyg 3.1 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med ingefära
Betyg 2.7 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Peppar- och ingefärsglaserade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Martins marockanska revbensspjäll
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med julmustglaze
Betyg 4.7 av 5.
62 personer har röstat
Över 60 min att tillaga