Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
![Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_222262/cf_259/honungsglaserade_revbensspjall_-_tips_vid_tidsbrist.jpg)
Ge färdigstekta revbensspjäll det lilla extra innan servering genom att pensla dem med en läcker och söt blandning av apelsinjuice, honung och olja. Fräscht och lättlagat!
![Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_222262/cf_259/honungsglaserade_revbensspjall_-_tips_vid_tidsbrist.jpg)
Ingredienser
1 sats
färdigstekta revbensspjäll
juice av apelsin
flytande honung
olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer