Honungsrostad savoykål
Letar du efter ett nytt grönt tillbehör? Prova att ugnsrosta savoykål tillsammans med en sötsalt honungsdressing. Enkelt att laga och härligt gott! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Ingredienser
12 portioner
1 savoykål (à ca 1 1/2 kg)
50 g smör
2 msk honung
1 tsk salt
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Skulle ni kunna länka till de tillhörande rätterna?
Linus
2023-03-22Hej Linus! Här (https://www.ica.se/buffe/artikel/sondagspreppen-januari-2020/) hittar du Söndagspreppen artikeln med alla recept. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-03-23My go to cabbage recipe. Absolutely delicious
Emily
2022-01-19