Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

En riktigt moffig och god högrevsburgare som toppas med cheddarost, karamelliserad lök och tryffelmajonnäs. Syrlig rödkål och strimlad romansallad ger härligt krisp.

Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

Ingredienser

4 portioner

Karamelliserad lök

2   gula lökar
2 msk  smör
salt
peppar

Portabello

200 g  portabellosvamp
2 msk  smör

Majonnäs

1 dl  majonnäs
tryffelolja att smaka av med

Grönsaker

50 g  rödkål
1 tsk  rödvinsvinäger
2 krm  salt
1/2   romansallad

Burgare

4   frysta högrevsburgare (à 150 g)
4   skivor cheddarost
4   hamburgerbröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäs, burgare och bröd.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Värm gärna bröden i ugnen eller brödrosten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3493 KJ / 836 kCal
Fett53 g
Salt4.5 g
Kolhydrater36 g
Protein52 g

Testa liknande recept

Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagd portabello med oliver, persilja och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamp- och spenattagliatelle
Betyg 3.4 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Penne med stekt svamp, purjolök och smulad gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga