Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs
![Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/Hostig-burgare-med-karamelliserad-lok-och-tryffelmajonnas-730370.jpg)
En riktigt moffig och god högrevsburgare som toppas med cheddarost, karamelliserad lök och tryffelmajonnäs. Syrlig rödkål och strimlad romansallad ger härligt krisp.
![Höstig burgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/Hostig-burgare-med-karamelliserad-lok-och-tryffelmajonnas-730370.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Karamelliserad lök
2 gula lökar
2 msk smör
salt
peppar
Portabello
200 g portabellosvamp
2 msk smör
Majonnäs
1 dl majonnäs
tryffelolja att smaka av med
Grönsaker
50 g rödkål
1 tsk rödvinsvinäger
2 krm salt
1/2 romansallad
Burgare
4 frysta högrevsburgare (à 150 g)
4 skivor cheddarost
4 hamburgerbröd
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäs, burgare och bröd.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Värm gärna bröden i ugnen eller brödrosten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3493 KJ / 836 kCal
Fett53 g
Salt4.5 g
Kolhydrater36 g
Protein52 g
Kommentarer