Hot tuna melt
![Hot tuna melt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_241966/cf_259/hot_tuna_melt.jpg)
Krämig tonfiskröra med hetta från jalapeños tar tillsammans med cheddarost och saltgurka plats mellan två skivor surdegsbröd och steks gyllene tills osten smält. Hot tuna melt är värmande, enkelt och ljuvligt gott – het comfort food när den är som bäst!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022
![Hot tuna melt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_241966/cf_259/hot_tuna_melt.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 - 3 msk hackad inlagd jalapeño
1 selleristjälk
4 saltgurkor
2 förp tonfisk i vatten (à ca 170 g)
1 dl majonnäs
salt
12 skivor cheddarost
8 skivor surdegsbröd
ca 2 msk smör
För alla
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ost och smör mot mjölkproteinfria ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Servera gärna med en sallad.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2135 KJ / 510 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater27 g
Protein21 g
Kommentarer
Vad menar ni med 4 saltgurkor? Låter väldigt mycket :)
Rikard
2024-06-22Hej Rikard! Jo, en saltgurka var men det är väldigt mycket god fyllning. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-06-24Min vardagsfavorit, mums!
Annika
2024-04-11Enkelt gott smidigt
Oscar
2023-05-02