Hummerbruschetta
Vill du ha en smak av Italien och det bästa havet har att erbjuda? Pröva att laga till en bruschetta med hummer. Lyxigt och fantastiskt gott! Hummerbruschettan passar bra att servera som förrätt vid festligare tillfällen.
Ingredienser
4 portioner
8 skivor baguette
1/2 - 1 msk olja
2 humrar (à ca 350 g)
4 - 6 stjälkar grön sparris
8 - 10 körsbärstomater
Marinad
1 lime
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
salt och peppar
Dekoration
bladpersilja
hummerkött (klorna)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott!
Christina
2008-01-02Mycket gott, kompletterade med lite finhackad färsk chili i marinade som gav lite sting
Marie
2007-12-31Åh, så gott! Denna förrätt kommer jag att göra fler gånger, kanske med kräftstjärtar istället för hummer//Mia Engstrand
Hasse
2007-01-10