Indisk potatissallad

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
0
Indisk potatissallad

En annorlunda kryddig potatissallad. Du gör den indiska potatissalladen på bland annat färskpotatis, blomkål och haricots verts. För den speciella indiska karaktären tillsätter du bland annat kummin, gurkmeja och mango chutney.

Indisk potatissallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  färskpotatis
400 g  blomkål
1   färsk lök
150 g  haricots verts (bönor)
1   spansk peppar
2   vitlöksklyftor
2 msk  olja
1 tsk  hel kummin
1 tsk  bruna senapsfrön
1 tsk  gurkmeja
3 msk  mango chutney
salt

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på mango chutneyn och naanbrödet för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi978 KJ / 232 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater35 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Svensk rub
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dillpotatis
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål med ingefära och senapsfrö
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkål med senapsfrön och ramslök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga