Indiska färsspett

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Indiska färsspett

Smakrika spett av blandfärs, persilja, lök och garam masala. Dessa indiska färsspett passar perfekt på buffébordet och dekoreras gärna med en rosmarinkvist.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2001

Indiska färsspett

Ingredienser

10 portioner
20   grillpinne
2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
1 kg  blandfärs
1 1/2 dl  finhackad persilja
2 tsk  salt
3 msk  garam masala
några rosmarinkvistar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kryddblandningen, i övrigt är rätten fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kryddrostad skördepytt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling i yoghurtmarinad
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Kryddstekt hällefilé med aubergine och tzatsiki
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indiska kycklingspett
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Masalaklubbor med blomkålsris
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga